0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCelis nasıl? Memnunmusun?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAskerlik biteli yıllar oldu yep Hüseyin geçen pazar İzmir'de İdim. Hemen döndüm.Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^50000 i devirdim [emoji1] ufak tefek kusurları var ama yakıtı hepsini telafi ediyorLenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celis nasıl? Memnunmusun?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAskerlik biteli yıllar oldu yep Hüseyin geçen pazar İzmir'de İdim. Hemen döndüm.Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^
Askerlik biteli yıllar oldu yep Hüseyin geçen pazar İzmir'de İdim. Hemen döndüm.Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
az yakıyo diye vermiş mazotun gözüne Mustafa amcam
Senin canavarda az yakıyor mübarek. Şimdi 70.000 de bakalım sen kaçta satacaksın herhalde 200.000 i geçersinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaz yakıyo diye vermiş mazotun gözüne Mustafa amcam
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSenin canavarda az yakıyor mübarek. Şimdi 70.000 de bakalım sen kaçta satacaksın herhalde 200.000 i geçersinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaz yakıyo diye vermiş mazotun gözüne Mustafa amcam Muhterem haklisin. Arac tanitimindada dedigim gibi bu aracla insan bi yerlere gitmeye bahane ariyor [emoji16]
Bu tapatalk yine güncellenmiş HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En az bindiğimde ayda 1000 km. yapmak zorundayım. gerisini sen hesap et Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapaz yakıyo diye vermiş mazotun gözüne Mustafa amcam
Size günaydın bana iyi geceler..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi