0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kamyonetin altını yere mi yaklaştırdın sanki lastikler çamurluğa gömülü gibi duruyor!Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet pıstırdın mı sen bunu? pıstırdın mı derken abi anlamadım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMehmet pıstırdın mı sen bunu? pıstırdın mı derken abi anlamadım
Mehmet pıstırdın mı sen bunu?
Bende şaşırdım zaten Dönüşlerde ne sıkıntı çekiyordur dedim kendi kendime Kardeş aracın altı pırıl pırıl olmuş. Hangi malzemeleri kullandın? Kaça maloldu? ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende şaşırdım zaten Dönüşlerde ne sıkıntı çekiyordur dedim kendi kendime Kardeş aracın altı pırıl pırıl olmuş. Hangi malzemeleri kullandın? Kaça maloldu? ? valla Uğur abi oto yıkamacı arkadaşımdan markasız bidon içinde aldım bu ilacı.karoseri için pas ve yağ temizleyicisiymiş.cam sil püskürtücüsü ile uygulanıp kirler çözüldükten sona yıkanıyor olay bu...20 tl bişey verdim arkadaş olunca...uğraşması da benden işte çok faydası oldu valla tertemiz etti arabanın altını belli aralıklarla uygulamayı düşünüyorum
eline sağlık üstad... şimdi yağmur yağmasa diye dua ediyosundur... altı pislenecek diye ben ne zaman detaylı araba temizlesem mutlaka bi pislik oluyor ve araç batıyor
Abi pırıl pırıl olmuş aracın altı... Kıskandım vallahi...
İşe yaramış. Tertemiz olmuş alt kısım. Valla bravo.. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBende şaşırdım zaten Dönüşlerde ne sıkıntı çekiyordur dedim kendi kendime Kardeş aracın altı pırıl pırıl olmuş. Hangi malzemeleri kullandın? Kaça maloldu? ? valla Uğur abi oto yıkamacı arkadaşımdan markasız bidon içinde aldım bu ilacı.karoseri için pas ve yağ temizleyicisiymiş.cam sil püskürtücüsü ile uygulanıp kirler çözüldükten sona yıkanıyor olay bu...20 tl bişey verdim arkadaş olunca...uğraşması da benden işte çok faydası oldu valla tertemiz etti arabanın altını belli aralıklarla uygulamayı düşünüyorum
güzel bakıyorsun aracına. bu konuda biri bana sorsa, kimi örnek gösterirsin diye, senin H100 ü ve seni örnek gösteririm.