0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHepiniz haklısınız ama ben şuna takıldım.. Clioda airbag arzası veriyodu yaptırıyodun 3 ay gitmeden aynı arza.. Biz direksiyonumu kemiriyoduk airbaglamı oynuyoduk kornaya basmak yerine kornaya kafamı atıyorduk nazik davranıyoduk yine aynı arza yine aynı arza.. Nazik davranmak arzayı azaltır ve araç ömrünü arttırır ama buda insana küfür eder gibi durmadan aynı arzayı yaptırmakta insana koyuyo arkadaş..İyide senin arabada airbag yokmuski huso. Yanlismi hatirliyorum?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Hepiniz haklısınız ama ben şuna takıldım.. Clioda airbag arzası veriyodu yaptırıyodun 3 ay gitmeden aynı arza.. Biz direksiyonumu kemiriyoduk airbaglamı oynuyoduk kornaya basmak yerine kornaya kafamı atıyorduk nazik davranıyoduk yine aynı arza yine aynı arza.. Nazik davranmak arzayı azaltır ve araç ömrünü arttırır ama buda insana küfür eder gibi durmadan aynı arzayı yaptırmakta insana koyuyo arkadaş..
Yani?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapForumların amacı yazışmaktır, bir şeye taktığım yok, ben haklıyım dediğim yok, aksine şahsi fikrim diye belirttim... Kişilerle işim olmaz, herkese saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim... Şahsen, Fransız devletine ve mallarına antipatim var, bunu dile getiriyorum o kadar... Tersini iddia edenle şahsen işim olmaz saygı duyuyorum...
Forumların amacı yazışmaktır, bir şeye taktığım yok, ben haklıyım dediğim yok, aksine şahsi fikrim diye belirttim... Kişilerle işim olmaz, herkese saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim... Şahsen, Fransız devletine ve mallarına antipatim var, bunu dile getiriyorum o kadar... Tersini iddia edenle şahsen işim olmaz saygı duyuyorum...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYani?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapForumların amacı yazışmaktır, bir şeye taktığım yok, ben haklıyım dediğim yok, aksine şahsi fikrim diye belirttim... Kişilerle işim olmaz, herkese saygı duyarım ve aynı saygıyı beklerim... Şahsen, Fransız devletine ve mallarına antipatim var, bunu dile getiriyorum o kadar... Tersini iddia edenle şahsen işim olmaz saygı duyuyorum...Yani?Derken, soru sorma amacı mı vardı? Onaylama amacı mı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu gün yollarda 15-20 yıllık araçlara baktığınızda İtalyan ve Fransız malı sağlam araba göremezsiniz... Ama Alman veya Japon araçları hala ilk günkü diriliği ve sorunsuzluğu ile görebilirsiniz... Benim için genel ölçü budur... Ayrıyetten; Fransız mallarına olan şahsi gıcıklığım nedeniyle kesinlikle bu menşeide olan malları tavsiye etmem... Şahsen Vebali vardır...Sana katılmıyorum abi... Arabaya bakarsan en ucuz araba bile sağlam kalır. İtalyan ve Fransız malını adam ucuz alıyor bakmıyor hor kullanıyor sonra araba yıpranıyor.. Bizim dolmuş 1.4 doblo 2006 senesinde 0 km aldık şimdi 800.000 yaptık ve öyle kibarda kullanmadık hani bi nevi hor kullandık sonuçta dolmuşta çalıştı.. Motoruna daha bir sefer ufak bir rektefe edildi.. Büyük bir sıkıntı da çıkarmadı çıkarsada normaldir km ortada.. Ancak Alman mallarından örnek vermem gerekirse ben hiç o km de bir Alman görmedim... Connect gördüm o da çok sağlam araba... Ben buna dayanaraktan diyorum ki İTALYAN malı sağlamdır.... Özellikle ticari olarak kullanılan 2004 model doblolar 1 milyon km görmüşlüğü vardır...
Bu gün yollarda 15-20 yıllık araçlara baktığınızda İtalyan ve Fransız malı sağlam araba göremezsiniz... Ama Alman veya Japon araçları hala ilk günkü diriliği ve sorunsuzluğu ile görebilirsiniz... Benim için genel ölçü budur... Ayrıyetten; Fransız mallarına olan şahsi gıcıklığım nedeniyle kesinlikle bu menşeide olan malları tavsiye etmem... Şahsen Vebali vardır...
yorumlardan yola cıkarsam (kadir ) arkadasımızın dedigi gibi ikinci el arac almak tamamen sans isi.fiat multijette arastırmaya basladım 2003 kasalarını.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelelim.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyorumlardan yola cıkarsam (kadir ) arkadasımızın dedigi gibi ikinci el arac almak tamamen sans isi.fiat multijette arastırmaya basladım 2003 kasalarını.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelelim.2005 doblo 1.3 multijet kullandim. 1.3 leri onermem ama yakit konusunda ekonomiktir. Fakat guc konusuna gelince vasat. Dik Rampalarda geri salip, kaptirarak cikma olayini birkac defa yasadim. Aracta 6 - 4 kisi ile tabi. Adam basi 90-100 kilo hesaplayabilirsin.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Abi nasıl dik rampaları geri salıp bir daha çıktın ben hiç öyle birşey ile karşılaşmadım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyorumlardan yola cıkarsam (kadir ) arkadasımızın dedigi gibi ikinci el arac almak tamamen sans isi.fiat multijette arastırmaya basladım 2003 kasalarını.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelelim.2005 doblo 1.3 multijet kullandim. 1.3 leri onermem ama yakit konusunda ekonomiktir. Fakat guc konusuna gelince vasat. Dik Rampalarda geri salip, kaptirarak cikma olayini birkac defa yasadim. Aracta 6 - 4 kisi ile tabi. Adam basi 90-100 kilo hesaplayabilirsin.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
bizimki kötü doblo berat. çin malıydı bizimki. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyorumlardan yola cıkarsam (kadir ) arkadasımızın dedigi gibi ikinci el arac almak tamamen sans isi.fiat multijette arastırmaya basladım 2003 kasalarını.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelelim.2005 doblo 1.3 multijet kullandim. 1.3 leri onermem ama yakit konusunda ekonomiktir. Fakat guc konusuna gelince vasat. Dik Rampalarda geri salip, kaptirarak cikma olayini birkac defa yasadim. Aracta 6 - 4 kisi ile tabi. Adam basi 90-100 kilo hesaplayabilirsin.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Abi nasıl dik rampaları geri salıp bir daha çıktın ben hiç öyle birşey ile karşılaşmadım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbizimki kötü doblo berat. çin malıydı bizimki. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyorumlardan yola cıkarsam (kadir ) arkadasımızın dedigi gibi ikinci el arac almak tamamen sans isi.fiat multijette arastırmaya basladım 2003 kasalarını.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyelelim.2005 doblo 1.3 multijet kullandim. 1.3 leri onermem ama yakit konusunda ekonomiktir. Fakat guc konusuna gelince vasat. Dik Rampalarda geri salip, kaptirarak cikma olayini birkac defa yasadim. Aracta 6 - 4 kisi ile tabi. Adam basi 90-100 kilo hesaplayabilirsin.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Abi nasıl dik rampaları geri salıp bir daha çıktın ben hiç öyle birşey ile karşılaşmadım. inceden Uğur abi hareketleri bunlar Tepetakla Kullanılarak Gönderildi.