• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • merhaba

merhaba

oguzata · 24 · 6739
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: recep
  • Marka: Opel
  • Model: Astra F 1.6 16V
  • Model Yılı: 1998
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
merhaba
: 07 Ekim 2013, 22:45
herkese merhaba. aracımla ilgili sıkıntımı nasıl çözerim diye araştırma yaparken sitenizle tanışma fırsatım oldu. öncelikle site yönetiminin ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim.  Bolu/Gerede de öğretmenlik yapıyorum.  her zaman müsait olamasam da (iş nedeniyle) Gerede'ye gelen arkadaşlarla(Uğur bey:)) tanışabiliriz.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: merhaba
Yanıtla #1 : 07 Ekim 2013, 22:52
Recep kardeşim, inan biz Gerede'ye gelmeden birkaç gün önce tanışmış olsaydık, Gerede'ye geldiğimizde mutlaka buluşurduk. Çokta iyi olurdu. Artık nasip bu ya, demekki sen Ankara'ya geldiğinde yüz yüze tanışacağız demekki :)

Bu arada biz bir aileyiz. Aileye hoşgeldiniz ;) Yasin kardeşimde Yarım Gerede'li sayılır. Bu sıra ev taşıma işlerinden dolayı pek ilgilenemiyor forumla ama mesajınızı okuduğunda oda yazacaktır :)

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Forumumuzun memur kadrosu daha fazla! Hele öğretmen kadrosunun sayısını aklımda tutmuyorum bile :)

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
herkese merhaba. aracımla ilgili sıkıntımı nasıl çözerim diye araştırma yaparken sitenizle tanışma fırsatım oldu. öncelikle site yönetiminin ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim.  Bolu/Gerede de öğretmenlik yapıyorum.  her zaman müsait olamasam da (iş nedeniyle) Gerede'ye gelen arkadaşlarla(Uğur bey:)) tanışabiliriz.

Çevrimdışı atlantis

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +10/-4
    • Truva Linux
  • Ad Soyad: Onur Özdemir
  • Marka: Honda
  • Model: Jazz
  • Model Yılı: 2003
Yanıtla #2 : 07 Ekim 2013, 23:00
Aramıza hoşgeldiniz.
Truva Linux - Türkiye'nin Linux Dağıtımı

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #3 : 07 Ekim 2013, 23:07
hoş bulduk. Uğur bey Aile gibi olduğunuz site üyelerinin muhabbetinden belli. Nasip inşallah Ankara 'ya geldiğimde yüzyüze tanışırız. Yasin beyle de tanışırız inşallah.
öğretmen arkadaşlar ve diğer memur arkadaşlar güzel yurdumuzun farklım farklı bölgelerinde görev yaparken arabalarını tamir ettirme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. İnşallah bu sıkıntımızı sizlerle ortadan kaldırırız.

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #4 : 07 Ekim 2013, 23:11
Aramıza hoşgeldiniz.
hoşbulduk

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #5 : 07 Ekim 2013, 23:11
Aramıza hoş geldiniz...

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #6 : 07 Ekim 2013, 23:14
İşte forumun faydalarından birisi. Belki birgün her ilde kaliteli 1 usta bulacak ve kim ihtiyaç duyarsa kaliteyi uzaklarda aramadan, foruma girip, adresini telefonunu alıp işini yaptıracak. O günlerde gelecek inşallah. Dediğinizde haklısınız, öğretmen, doktor, polis ve asker... yer değiştirerek görevlerini yapan insanlardan oluşmakta. Durum böyle olunca da tam bir şehrin neresinde ne var öğrenene kadar, tayin çıkıyor vs.

hoş bulduk. Uğur bey Aile gibi olduğunuz site üyelerinin muhabbetinden belli. Nasip inşallah Ankara 'ya geldiğimde yüzyüze tanışırız. Yasin beyle de tanışırız inşallah.
öğretmen arkadaşlar ve diğer memur arkadaşlar güzel yurdumuzun farklım farklı bölgelerinde görev yaparken arabalarını tamir ettirme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. İnşallah bu sıkıntımızı sizlerle ortadan kaldırırız.

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #7 : 07 Ekim 2013, 23:24
formlar sayesinde belki bu sorunun üstesinden gelinecek. sitelerde de güvenlik- güven sorunu var. açık konuşayım,sorunumu çözmek için bir site daha bulmuştum ve aynı yazıyı oraya da yazmıştım ama baktım herkese aynı cevap yazılmış "sorununuzu çözmek için servisimize bekliyoruz." o muhakkak. servise-tamirhaneye gelmeden araç tamir olmaz ama insan azıcıkta olsa bir bilgi verir. yani azıcık samimiyet lazım ben sizde bunu fark ettim. inşallah öyle de devam eder.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #8 : 07 Ekim 2013, 23:31
Samimiyet olmadıktan sonra hiçbir konuşmanın manası yoktur zaten.

Belki fark ettiniz belki farketmediniz ama, bizler otomobil servisi falan değiliz. Üyelerimizin bir çoğu otomobil sahibi ve kişisel deneyimlerini paylaşırlar. Bizde tecrübelerimizle tespit ettiğimiz ustaların adreslerini paylaşırız. İşin doğrusu şimdiye kadar yanılmadık dersek yalan olur. İyi niyetimizi suistimal eden uyanıklar oldu. Ama onlarıda eledik aramızdan. Reklam amaçlı aramıza girmek isteyenlere tavrımız belli. Ha illede reklam yapmak isteyenler içinde her sitede olduğu gibi ücretler belirledik.

Kısacası Recep kardeşim, buradaki ortamda insanların bir çoğu gerçek hayatta yüz yüze görüşen insanlar. Her birimiz farklı sektörlerde, farklı farklı firmalarda çalışan insanlarız.

Zaten zamanla anlayacaksınız.

Çünkü biz bir aileyiz.
 :-2

formlar sayesinde belki bu sorunun üstesinden gelinecek. sitelerde de güvenlik- güven sorunu var. açık konuşayım,sorunumu çözmek için bir site daha bulmuştum ve aynı yazıyı oraya da yazmıştım ama baktım herkese aynı cevap yazılmış "sorununuzu çözmek için servisimize bekliyoruz." o muhakkak. servise-tamirhaneye gelmeden araç tamir olmaz ama insan azıcıkta olsa bir bilgi verir. yani azıcık samimiyet lazım ben sizde bunu fark ettim. inşallah öyle de devam eder.

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #9 : 07 Ekim 2013, 23:49
Samimiyet olmadıktan sonra hiçbir konuşmanın manası yoktur zaten.

Belki fark ettiniz belki farketmediniz ama, bizler otomobil servisi falan değiliz. Üyelerimizin bir çoğu otomobil sahibi ve kişisel deneyimlerini paylaşırlar. Bizde tecrübelerimizle tespit ettiğimiz ustaların adreslerini paylaşırız. İşin doğrusu şimdiye kadar yanılmadık dersek yalan olur. İyi niyetimizi suistimal eden uyanıklar oldu. Ama onlarıda eledik aramızdan. Reklam amaçlı aramıza girmek isteyenlere tavrımız belli. Ha illede reklam yapmak isteyenler içinde her sitede olduğu gibi ücretler belirledik.

Kısacası Recep kardeşim, buradaki ortamda insanların bir çoğu gerçek hayatta yüz yüze görüşen insanlar. Her birimiz farklı sektörlerde, farklı farklı firmalarda çalışan insanlarız.

Zaten zamanla anlayacaksınız.

Çünkü biz bir aileyiz.
 :-2

mesajın birinde dikkatimi çekti "ustamızdan randevu alırız" dediğinizde. peki siz ne iş yapıyorsunuz?

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #10 : 08 Ekim 2013, 07:56
ben tasarimciyim recep kardesim. Ustalarimiz derkende, tesadufen buldugumuz ve isini digerlerine gore iyi yapan, balansci,boyaci,frenci ve motor ustasindan bahsetmistim. Fakat guvenip guvenmemek sizin insiyatifinizde tabiki.

Çevrimdışı deniz

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +5/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: deniz yıldırım
  • Marka: Ford
  • Model: Fiesta
  • Model Yılı: 2007
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #11 : 08 Ekim 2013, 13:16
hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim

Çevrimdışı oguzata

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
Yanıtla #12 : 08 Ekim 2013, 16:59
ben tasarimciyim recep kardesim. Ustalarimiz derkende, tesadufen buldugumuz ve isini digerlerine gore iyi yapan, balansci,boyaci,frenci ve motor ustasindan bahsetmistim. Fakat guvenip guvenmemek sizin insiyatifinizde tabiki.
Uğur bey,gider işimizi yaptırırız arabamın sorununu doğru tespit edip dürüstçe çözdükten sonra güvenmeyecek bir şey olmaz inşallah.

Aramıza hoş geldiniz Uğur'ın dediği gibi Bolu benim ikinci memleketim çok gelirim ve bir çok yerlerinide gezdim
Forumotomobil dostluk dünyasına hoş geldiniz keyihli forumlar dilerim  :) :)
hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim
hoşbulduk hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #13 : 08 Ekim 2013, 17:09
Onarımdan sonra sıkıntı olursa şayet, ustalar yaptıkları işin arkasında olan kişilerdir. En son bugün öğlen bir arkadaşı daha yönlendirdim. Memnun durumda ayrılmış tamirhaneden. Beni aradı teşekkür etti. Sonuçta biz sadece vesileyiz. Maddi olarak bir çıkarımız olmadığını söylemek isterim. Sizin bahsettiğiniz forumlardan farkımız budur. Bizde menfaatler, arkadaşlarımızın menfaatidir. Her üyenin kesesini kendi kesemiz biliriz. Elbette ustalarda hatalı işlem yapar. İnşallah ustalar sizin aracınızı onardıktan sonra Allah razı olsun dersiniz. O bize yeter.

Çevrimdışı Arda Çeliktenli

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +29/-0
  • Forum Otomobil
    • FORUMOTOMOBİL
  • Ad Soyad: Arda Çeliktenli
  • Model: Corsa Swing
  • Model Yılı: 2000
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #14 : 08 Ekim 2013, 21:48
abilerime güvenebilirsin hocam :) hoşgeldiniz :) Ailemiz büyüyor maşallah
OPEL ''Wir Leben Autos''

• Yazdır
Sayfa: 1 2   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • merhaba

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.298 saniyede 34 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?