0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki Gençadam geçmiş olsun.Beş bin veririm satmak istersen!Jantlaramı sağolasın abimSıkı pazarlık yapıyorsun Gençadam hadi beş bin beş yüz olsun.O da senin hatırın için. .Bu arada yaptırdın mı aracı?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki Gençadam geçmiş olsun.Beş bin veririm satmak istersen!Jantlaramı sağolasın abim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki Gençadam geçmiş olsun.Beş bin veririm satmak istersen!
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki
Ayni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :D