0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArtık bi tatlı ısmarlarsın şöyle en fıstıklısından Ne yapıcaksın tatlıyı mangal varken Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Artık bi tatlı ısmarlarsın şöyle en fıstıklısından
Kardesim sen benden de pinpirikli imissin bu arada hazir konuyu yakalamisken , su radyator kapagi acikken rolantide.calistirma olayi motor sogukken mi yapiliyor ? Sicakken mi? Diger bir sorumda sogutma suyunda hava oldugunu nasil anlayacagiz? Ben oldugunu dusunup isi garantiye alip havasinii almak istiyorum diyelim nasil bir yol izlemem gerek ? Cevaplarinizi bekliyorum ? Ziyaretci arkadasim biliyorsan sende cevapla okuyup gecme
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKardesim sen benden de pinpirikli imissin bu arada hazir konuyu yakalamisken , su radyator kapagi acikken rolantide.calistirma olayi motor sogukken mi yapiliyor ? Sicakken mi? Diger bir sorumda sogutma suyunda hava oldugunu nasil anlayacagiz? Ben oldugunu dusunup isi garantiye alip havasinii almak istiyorum diyelim nasil bir yol izlemem gerek ? Cevaplarinizi bekliyorum ? Ziyaretci arkadasim biliyorsan sende cevapla okuyup gecme Hehehe demiştim radyatör kapağı açık çalıştırma olayı radyatöre su koyarken yapılıyor ki içinde hava kalmasın.Uğur Abi den öğrendiğim üzere havasını almak için radyatör kapağını açıp aracı bir süre rolantide çalıştırmak devirdaim yaparak o havayı dışarı atacaktır.Eğer içinde hava kalırsa radyatöre zarar veriyormuş hararete sebep olabiliyormuş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam Uğur Abi bu bilgileri vermişti sağolsun. Nerede bu Uğur abi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKardesim sen benden de pinpirikli imissin bu arada hazir konuyu yakalamisken , su radyator kapagi acikken rolantide.calistirma olayi motor sogukken mi yapiliyor ? Sicakken mi? Diger bir sorumda sogutma suyunda hava oldugunu nasil anlayacagiz? Ben oldugunu dusunup isi garantiye alip havasinii almak istiyorum diyelim nasil bir yol izlemem gerek ? Cevaplarinizi bekliyorum ? Ziyaretci arkadasim biliyorsan sende cevapla okuyup gecme Hehehe demiştim radyatör kapağı açık çalıştırma olayı radyatöre su koyarken yapılıyor ki içinde hava kalmasın.Uğur Abi den öğrendiğim üzere havasını almak için radyatör kapağını açıp aracı bir süre rolantide çalıştırmak devirdaim yaparak o havayı dışarı atacaktır.Eğer içinde hava kalırsa radyatöre zarar veriyormuş hararete sebep olabiliyormuş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam Uğur Abi bu bilgileri vermişti sağolsun.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBirde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim Bu konuda hem fikiriz kardesim, motor sogutma suyu komple degisirse hava alma olayi yapilir , tamam....Ogrenmek istedigim suphelendim hava var aracim hararet yapiyor , hava almak icin kapagi acik birakip rolantide calistirmak ise yarayacak mi ? Motor soguk iken mi, sicak iken mi kapagi acik birakacaz
Birde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBirde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim Bu konuda hem fikiriz kardesim, motor sogutma suyu komple degisirse hava alma olayi yapilir , tamam....Ogrenmek istedigim suphelendim hava var aracim hararet yapiyor , hava almak icin kapagi acik birakip rolantide calistirmak ise yarayacak mi ? Motor soguk iken mi, sicak iken mi kapagi acik birakacaz Soğukken açın sıcakken açarsanız sıcak olabilir sıçrayabilir kapak açık bir şekilde rölantide çalıştırın bir devirdaim yapsın en azından içiniz rahat eder Kardeşim gece , gece neler sokuyorsun aklıma yahu benden de deliler varmış kaplumbaga, tavsan hikayesi gibi oldu valla
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBirde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim Bu konuda hem fikiriz kardesim, motor sogutma suyu komple degisirse hava alma olayi yapilir , tamam....Ogrenmek istedigim suphelendim hava var aracim hararet yapiyor , hava almak icin kapagi acik birakip rolantide calistirmak ise yarayacak mi ? Motor soguk iken mi, sicak iken mi kapagi acik birakacaz Soğukken açın sıcakken açarsanız sıcak olabilir sıçrayabilir kapak açık bir şekilde rölantide çalıştırın bir devirdaim yapsın en azından içiniz rahat eder
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBirde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim Bu konuda hem fikiriz kardesim, motor sogutma suyu komple degisirse hava alma olayi yapilir , tamam....Ogrenmek istedigim suphelendim hava var aracim hararet yapiyor , hava almak icin kapagi acik birakip rolantide calistirmak ise yarayacak mi ? Motor soguk iken mi, sicak iken mi kapagi acik birakacaz Soğukken açın sıcakken açarsanız sıcak olabilir sıçrayabilir kapak açık bir şekilde rölantide çalıştırın bir devirdaim yapsın en azından içiniz rahat eder Kardeşim gece , gece neler sokuyorsun aklıma yahu benden de deliler varmış kaplumbaga, tavsan hikayesi gibi oldu valla sen bir uğraş arıyordun bende sana bir uğraş buldum Bırak şu yağ çubuğuydu motor kapağıydı onlar normal soğutma suyuyla oyalan işte Abi çözümüde kolay kapağını açıosun rölantide bekletiyorsun bittiii Gerçi senin soğutma suyunda da birşey yokta işte maksat oyalanıcak birşey çıksın Kurcalaya, kurcalaya ögreniyoruz, yurdum gibi degil buralar ister istemez ogrenmek zorundasin, yaginida, filtrelerinide , ufak tefek tamirlerinide kendin yapmalisin..Tamirci yok mu? Elbette var, fakat bir sorunda gidiyorsun adamin yanina randevu sistemiyle calisir buradaki tamirciler, bir tarih veriyor ohooo, ya iste oldugun tarihe veyahut baska bir isin oldugu tarihe , adamlarda rica , minnet gecerli degil ..Diger bir konu en ufak ornek bir yag filtresi 6 € , iscilik 50 € mecburen ogrenmek durumunda kaliyor insan , zorlandigimiz isin icinden cikamadigimiz anlarda ise siz degerli abilerim , kardeslerimden yardim alarak bilgimize bilgi ekliyor idare ediyoruz iste
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBirde sizin radyatörde hava olacağını sanmıyorum o olay radyatör suyu değiştirilirken oluyormuş.Birde bu bilgiler benim aracıma göre sizin aracında aynı soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum yani en azından anlattıklarımın sizin aracada uygun olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa bilenler düzeltirse sevinirim Bu konuda hem fikiriz kardesim, motor sogutma suyu komple degisirse hava alma olayi yapilir , tamam....Ogrenmek istedigim suphelendim hava var aracim hararet yapiyor , hava almak icin kapagi acik birakip rolantide calistirmak ise yarayacak mi ? Motor soguk iken mi, sicak iken mi kapagi acik birakacaz Soğukken açın sıcakken açarsanız sıcak olabilir sıçrayabilir kapak açık bir şekilde rölantide çalıştırın bir devirdaim yapsın en azından içiniz rahat eder Kardeşim gece , gece neler sokuyorsun aklıma yahu benden de deliler varmış kaplumbaga, tavsan hikayesi gibi oldu valla sen bir uğraş arıyordun bende sana bir uğraş buldum Bırak şu yağ çubuğuydu motor kapağıydı onlar normal soğutma suyuyla oyalan işte Abi çözümüde kolay kapağını açıosun rölantide bekletiyorsun bittiii Gerçi senin soğutma suyunda da birşey yokta işte maksat oyalanıcak birşey çıksın
Simdi radyatörü ellerim ulen acaba dogru yaptim mi gibisinden bu defada o cikar : D
Selamun aleykum. Aynı sorun bende de var hocam. Fakat benimkindeki şu: gece kapaktan su kaçırıyor su artıyor. Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaptı. Radyatörü actim rolantide calistirdim. Kapattim. İki uç gün tekrar acip bakana kadar yapmadi. Tekrar actim vaktim biraz su ekledim kapattim. Yine yapti.Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi