0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cümleten günaydın hayırlı işler.Aynen öyle oldu dinlenemedik. Deri direksiyon kılıfını dikmeye başladım yarım bıraktım. Akşam biraz daha dikerim. Normalde dikişi tek sıra iple fakat ben işi biraz fazla abarttım. Dolayısıyla iş süresi 2 katına çıktı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHafta sonu dinlenemedik sanırım Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildiHüseyin hayrola?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim başıma geleni desem gülme krizine girersiniz ama demicegim . Utanıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafta sonu dinlenemedik sanırım Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Benim başıma geleni desem gülme krizine girersiniz ama demicegim . Utanıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten günaydın hayırlı işler.Aynen öyle oldu dinlenemedik. Deri direksiyon kılıfını dikmeye başladım yarım bıraktım. Akşam biraz daha dikerim. Normalde dikişi tek sıra iple fakat ben işi biraz fazla abarttım. Dolayısıyla iş süresi 2 katına çıktı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHafta sonu dinlenemedik sanırım Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildiHüseyin hayrola?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBenim başıma geleni desem gülme krizine girersiniz ama demicegim . Utanıyorum. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiOturmakta güçlük çekiyorum. Aklıma bişey geliyor ama o değil gibi. Sınavı atlatayım doktora gidecemHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Randevu aldım bileHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi