0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar... bugün yeni bi uygulama ile yine burdayız...ön kaputa karbon folyo uygulamayı düşünüp fakat daha sonra söküldüğünde boyaya vereceği zarardan dolayı karbondan vazgeçip ön kaput ölçüsüne göre hazırlanmış olan deri maskeyi kaput kapağına uyguladım..böylece karbonun vereceği görüntüyü riske girmeden elde ettim.bu maske istenildiği zaman takılıp çıkarılabiliyor...bayağı da hoş oldu gibi...buyrun fotolar :
Cok datluu bu yaa . Cok sirin
Reklam teklifleri gelirse kaçırma
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapReklam teklifleri gelirse kaçırma ilahi abi...h 100 kamyoneti oynatırlar mı dersin reklam veya filmde ? değişik olur dimi tv ye çıksa ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok datluu bu yaa . Cok sirin eyvallah sağol abicim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCok datluu bu yaa . Cok sirin eyvallah sağol abicim hocam acemi bizim ablamızdır Çok güzel maşallah Bu araçla yük felan taşıyomusunuz yoksa hobi amaçlımı kullanıyosunuz[/quoteişim gereği yük taşıyorum tabi abi ama arabayı yormadan kasasını bozmadan kullanıyorum birde tabi hobi amaçlı da uğraşıyorum arabayla işte aksesuarlarıyla falan...
Sorun yok arada abilige terfi ediyoz
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSorun yok arada abilige terfi ediyoz kusura bakmayın özür diliyorum bilemedim yorumlarınız için teşekkürler