0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
reklam kokusu alıyorum Vedet mania kardeşten geliyor buram buram...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap +2 Puan Yaprağıma geliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapreklam kokusu alıyorum Vedet mania kardeşten geliyor buram buram... Kırmızı yazı ne anlama geliyor Uğur açıklayabilirmisin
+2 Puan Yaprağıma geliyor Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapreklam kokusu alıyorum Vedet mania kardeşten geliyor buram buram...
Uğur çavuş bu kelime bizim Türk milleti arasında farklı anlamda kullanılıyor bildiğim kadarı ile o anlamı da burada yazamam malesef
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBiz farklı milletten miyiz? Ben başka anlamını bilmiyorum Yasin Çavuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur çavuş bu kelime bizim Türk milleti arasında farklı anlamda kullanılıyor bildiğim kadarı ile o anlamı da burada yazamam malesef Bilirsin sen bilirsin sen az değilsin Uğur
Biz farklı milletten miyiz? Ben başka anlamını bilmiyorum Yasin Çavuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur çavuş bu kelime bizim Türk milleti arasında farklı anlamda kullanılıyor bildiğim kadarı ile o anlamı da burada yazamam malesef
Valla yaprağam da denir tarağımda... ipimle kuşağam çavuşumla taş ağam... bizde her yol var...
bende 26 senedir günde en az 2 paket içerim. bırakmayı çok denedim bırakamadım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbende 26 senedir günde en az 2 paket içerim. bırakmayı çok denedim bırakamadım30 sene günde en az 3 paket olmak üzere sıkı bir Camel içicisiydim..Çok şükür 5 sene önce seni içmiyorum arkadaş dedim bir küstüm küsüş o küsüş...Darısı herkesin başına..
Uğur ın bu konuda desteğe ihtiyacı var... Gelin bugün Cuma namazından sonra sigarayı bırakmak isteyen herkes için bir dua edelim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYer gök dua ile döner. İnşallah faydasını görürüm! Hepinizden Allah razı olsun.Ayrıca Melih kardeşim çok haklısın. Şapkayı önüme koyup düşünüyorum, hem ekonomik boyutu var, daha da önemlisi sağlık...Adnan abimin söylediği gibi itiraf ediyorum kesinlikle desteğe ihtiyacım var.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur ın bu konuda desteğe ihtiyacı var... Gelin bugün Cuma namazından sonra sigarayı bırakmak isteyen herkes için bir dua edelim Valla abi elimden gelen birşey varsa buyur birlikte bırakalım yada elle tutulur tek bir faydasını söyle bende başlıyım beraber içelim en basiti şunu düşün o pırıl pırıl çocukların birgün seni örnek aldıklarında kendine hiç kızmazmısın ? tamam desteğe ihtiyacın var ama yine olay sende biter bence
Yer gök dua ile döner. İnşallah faydasını görürüm! Hepinizden Allah razı olsun.Ayrıca Melih kardeşim çok haklısın. Şapkayı önüme koyup düşünüyorum, hem ekonomik boyutu var, daha da önemlisi sağlık...Adnan abimin söylediği gibi itiraf ediyorum kesinlikle desteğe ihtiyacım var.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur ın bu konuda desteğe ihtiyacı var... Gelin bugün Cuma namazından sonra sigarayı bırakmak isteyen herkes için bir dua edelim