0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbugun ilacta kullanmadim sigara da.Yapma şunu 1 tane dahi olsa içme hacım
bugun ilacta kullanmadim sigara da.
Son durum nedir abi bittimi bu iş
hadi abi inşalla bi 15-20 gün geçsin şu ciğerlerdeki pisliği bi at senle bi orman havası alalım asıl ozaman diceksin ben hava solumuyormuşum çok şükür diye
sigara kadar bilinçli bir kötülük olamaz. sizi destekliyorum sayın yönetim. umarım bırakırsınız. bir daha ömrünüzün sonuna kadar sigara kullanmazsınız.
Hadi bakalım. Bu kadar zaman içmemişsin devamını getir ama yemeğe fazla yüklenme, sakızı da unutma
Uğur zoru başarıyorsun.. Ha gayret bu iş bitti sayılır...
inşallah Adnan abi. Allah'ın izini ve sizlerinde duaları ile bu pislikten kurtulacağım inşallah minik kızıma her akşam haraç vermek ayrı keyifli elinde kavanoz "Baba sigara parasını alıyım" hahahhahahah evdede örgütlendiler hele oğlum "Baba sigara içmiyormusun?" içmiyorum oğlum "Seni çoook seviyoruuuum" diye kucaklaması paha biçilemez Valla bende böyle arkadaşlar ve evlatlar olduktan sonra bırakırım Allah'ın iziniyle Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur zoru başarıyorsun.. Ha gayret bu iş bitti sayılır...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapinşallah Adnan abi. Allah'ın izini ve sizlerinde duaları ile bu pislikten kurtulacağım inşallah minik kızıma her akşam haraç vermek ayrı keyifli elinde kavanoz "Baba sigara parasını alıyım" hahahhahahah evdede örgütlendiler hele oğlum "Baba sigara içmiyormusun?" içmiyorum oğlum "Seni çoook seviyoruuuum" diye kucaklaması paha biçilemez Valla bende böyle arkadaşlar ve evlatlar olduktan sonra bırakırım Allah'ın iziniyle Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapUğur zoru başarıyorsun.. Ha gayret bu iş bitti sayılır... Bu iş bitti artık Uğur..Eğer bu saatten sonra sigaraya başlarsan, o çocukların yerine ben affetmem seni..Onlara yapacağın en büyük iyilik bir daha eve sigara sokmamandır...Öpüyorum gözlerinden evlatların..
Kardeşim sigarayla savaşını yakından takip ediyor ve başta yeğenlerim olmak üzere bu savaşında seni yalnız bırakmayan arkadaşlarımada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... O yavrulara verdiğin haraçlar birikecek ve gün gelince sana süpriz bir şekilde geri dönecek..hem sağlık hemde mutluluk olarak...